Serveis

En aquesta secció oferim un llistat complet dels nostres serveis.

Tallers Cahisa disposem dels equips de comprovació i de diagnòstic de primera qualitat, així com del personal altament format i qualificat, que exigeixen els vehicles dièsel a l’hora de reparar-hi els sistemes d’injecció.

inyector diesel

Els sistemes d’injecció de gasolina poden ser d’injecció indirecta monopunt –amb un sol injector– i multipunt –amb un injector per cilindre–, o bé d’injecció directa. Per poder diagnosticar el problema d’aquests sistemes i reparar-los, calen equips uns específics de diagnosi i de reparació que trobareu a Tallers Cahisa.

inyector gasolina

Es parla de vehicles híbrids sempre que el vehicle es mogui per dos sistemes diferents d’accionament. Actualment al mercat, es troben els anomenats sistemes microhíbrids, semihíbrids i híbrids purs, que es diferencien entre si pel que fa a la construcció, a la seva corresponent variació d’estalvi de combustible i a la reducció de CO2.

En els actuals vehicles híbrids, part de l’energia de frenada es transforma, mitjançant generadors, en corrent elèctric que s’emmagatzema en una bateria.
Els vehicles híbrids són més baixos en emissions, cosa que ajuda el medi ambient i que fa que utilitzin menys combustible. Per a la reparació i el manteniment d’aquest tipus de vehicle, cal emprar un utillatge específic, així com equips de protecció, de senyalització i formació específica del personal, que podeu trobar a Tallers Cahisa.

Components del sistema híbrid (descarregueu pdf)

IMAGNE-HIBRID2

Els automòbils exclusivament elèctrics treballen amb electricitat a través de bateries recarregables per presa de corrent a la xarxa elèctrica.

Per a la reparació i el manteniment d’aquest tipus de vehicle, cal usar un utillatge específic, així com equips de protecció, de senyalització i de formació específica que podeu trobar a Tallers Cahisa.

Components del sistema eléctric (descarregueu pdf)

reciclado

Amb un vehicle adaptat a GLP, s’obté un estalvi d’entre un 40 i un 50% en carburant.
La conversió de gasolina a gas permet arribar a nivells d’emissions contaminants molt reduïts. És l’opció més intel·ligent per al combustible de flotes de vehicles comercials, ja que permeten un estalvi econòmic significatiu.

Components del sistema GLP (descarregueu pdf)

Consulteu el llistat de gasolineres GLP en Espanya

autogas2

Actualment, els vehicles disposen de nombrosos sistemes elèctrics, a Tallers Cahisa trobareu tots els elements de diagnosi necessaris:

FSA2 KTS (BOSCH)

delphi2 DS150 (Delphi)

autocom2 Autocom (Miac)

launch2 Launch

check-up2 Check-up (MagnetiMarelli)

 

Quan es parla del sistema d’encesa, ens referim al sistema capaç de produir una guspira per encendre la mescla d’aire i de gasolina que es produeix a la cambra de combustió. Aquests sistemes treballen governats electrònicament i parteixen d’uns paràmetres que la unitat de comandament llegeix. A Tallers Cahisa trobareu tota la maquinària per diagnosticar l’error i reparar aquest sistema.

encendido

Reparació i substitució del sistema de frenada, amb material d’alta qualitat i de primeres marques.

El control d’estabilitat (ESP) és un element de seguretat de l’automòbil que actua frenant individualment les rodes en situacions de risc per evitar derrapatges, sobreviratges, així com subviratges. El control d’estabilitat centralitza les funcions dels sistemes ABS, EBD i de control de tracció.
Com que aquests sistemes estan controlats per una unitat electrònica, es necessita una maquinària específica per a la diagnosi d’errors que podreu trobar a Tallers Cahisa.

absESP2

Disposem dels sistemes necessaris per identificar, realitzar i reajustar el pla de manteniment marcat pel fabricant de cada vehicle.

Tallers Cahisa, podreu fer el manteniment del vostre vehicle des de la primera inspecció, sense perdre la garantia que ofereix el fabricant de la marca i tal com marca el Reglament 461/2010 de la Comunitat Europea.

manteniment2

Tallers Cahisa fa el manteniment, repara les flotes de turismes i vehicles industrials de la vostra empresa i s’encarrega de la recollida, de l’entrega i de la planificació periòdica.

flotas

Diagnòstic del sistema de climatització, reparació, control de fuites i recàrrega del sistema d’aire condicionat.

aa

Revisió i preparació del vehicle per a la ITV. Servei de recollida i entrega del vehicle per passar la revisió periòdica ITV.

Línia preITV

IMG_00732itv_p

Primeres marques i marques econòmiques
Banc d’alineació

pneumatics

Tallers Cahisa disposem, a més, d’unes instal·lacions a part de 1.000 m2 per reparar la carrosseria del vostre vehicle amb dues bancades de turisme i una de vehicles industrials, dues cabines i un box de pintura.

BANCAD-INDUSTRIAL

CABINA-PINTURA